Sound

on!

 

De CBR is vol, maar er is een wachtlijst:)

10-13 km op 16 mei 2020

Waarom?

Om naast een lekker rondje hardlopen kennis te maken met verschillende bieren van diverse brouwerijen in en rondom Amsterdam.

Wat?

Kleinschalige hardloopevenementen waarbij je in groepjes met vergelijkbaar tempo van brouwerij naar brouwerij rent om daar biertjes te proeven.

Wanneer?

Zaterdag 16 mei 2020.

Hoeveel kost 't? 

€37,50

 inclusief 10 proefglaasjes van 4 verschillende brouwerijen, een toffe medaille, een startnummer, snacks en €2 voor NGO UBUNTU Mundo. 

 

Welke brouwerijen doen er mee?

Op dit moment is de route nog geheim, maar hier alvast een voorproefje van brouwerijen die vorige keer mee hebben gedaan.

Programma (richtlijn)

​12:15 - 12:30

Verzamelen

​12:30 - 12:45

Uitleg

12:45 - 16:30

Hardlopen & bier proeven

    (start in meerdere waves)

16:30 - 18:00

Borrel voor wie nog zin heeft

 

Inschrijformulier

16 mei 2020!

Welk tempo verwacht je te lopen? Als je met meerdere personen opgeeft wordt het laagste tempo gekozen.
Zet je zelf op de wachtlijst. Betalen hoeft dan pas als er een plekje vrij komt.
Meedoen kost €37,50. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 april (no joke!), daarna worden er 50% annuleringskosten in rekening gebracht vanwege gemaakte kosten. Voor afmeldingen binnen 7 dagen van het evenement worden geen kosten vergoed.
 
Bij aanmelden gelden de algemene voorwaarden.
HHP2.png
 

Meet the hoofdsponsor!

Bij Hollands Hophuis ligt de focus volledig en alleen op het leveren van kwalitatief hoogwaardige hop met een helder en duidelijk verhaal aan brouwerijen in binnen- en buitenland.

Dit doen we door innovatief hoogwaardig onderzoek, het werken met de nieuwste technieken en samenwerking met kenniscentra wereldwijd.

De mensen bij Hollands Hophuis werken met passie en totale focus om brouwerijen in staat te stellen met hoogwaardige hop te kunnen brouwen. Dit doet Hollands Hophuis door helder en transparant te zijn over de hop die geleverd wordt. 

Wil je co-sponsor worden van het evenement? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens!

 

06 52 311 722

runlocalamsterdam@

gmail.com

Over ons

Run Local Amsterdam is opgericht in 2018 en houdt zich bezig met het organiseren van hardloopevenementen in en rondom Amsterdam.

Vragen of feedback over Run Local Amsterdam? Vertel het Sander!