• Instagram
  • Facebook

De inschrijving voor de

vandeStreek Craft Beer Run Challenge is geopend.

Inschrijven kan hier

Hoe werkt het?

🏃‍♀️Tijdens de vandeStreek Craft Beer Run volbreng je samen met je vrienden een of meerdere van de vijf hardloopchallenges en geniet je daarna van speciaal geselecteerde craft bieren van Brouwerij vandeStreek. Er zitten fun, snelheid, afstand en hoogte uitdagingen bij. Wat de challenges precies zijn, is nog een verrassing! 

🏠 Alles wat je nodig hebt voor een of meerdere toffe dag(en) met je vrienden krijg je thuisgestuurd in de vorm van een box. 

📅 Je kan de challenges volbrengen in mei, juni of juli. 

🏁 In de box zitten startnummers, zodat jij als vanouds je startnummer op kan spelden voor je loop.
 

✅Je bepaalt zelf hoeveel van de vijf challenges je met je team loopt, maar... hoe meer challenges je volbrengt, hoe meer kans op een mooie prijs!

🏆Voor alle vijf de challenges wordt er een klassement gemaakt waarbij mooie en lekkere prijzen te winnen zijn.

🥇Voltooi je minimaal één challenge? Dan krijg je de medaille thuisgestuurd.


🍺 Je sluit de challenge af met een vandeStreek bierproeverij van drie bieren. Er is ook een alcoholvrije optie. Bij de bierproeverij worden filmpjes over de biertjes meegestuurd zodat jij alles over de biertjes leert, hoe tof is dat?! 

💸 Meedoen aan de challenge inclusief bieren en medaille kan in teams van 2 (€ 27.5 p.p), 4 (€25.0 p.p.) of 6 (€22.5 p.p.). Schrijf jij je in voor 11 mei? Dan krijg je €2.5 korting p.p.

✍️ Inschrijven kan vanaf woensdag 28 om 20:00 uur via inschrijven.nl 

️❤️Net als vorige edities is Hollands Hophuis de hoofdsponsor van het evenement.